ONTDEK JE PASSIE, ZET DE STAPPEN & GENIET WEER VAN JE WERK

Leef je volledige potentieel.

KENNISMAKING

Het verschil tussen gewone loopbaanbegeleiding en kunstzinnige loopbaanbegeleiding, zit vooral in het inzicht geven in je verborgen talenten, je verlangens en passies door middel van creatief bezig te zijn. We zullen er dus niet alleen over praten, maar ook echt actief mee bezig zijn. Soms zullen de opdrachten in de vorm van schrijven zijn en een andere keer komt echt de kwast, het potlood of de schaar en lijm er aan te pas. Wel is het altijd een persoonlijk traject, toegespitst op jouw behoeften en doelstellingen.

HET TRAJECT

In het intake gesprek kijken we samen waar je nu staat, wat je in het verleden gedaan hebt, wat je wensen zijn en welke doelen je wilt stellen.  Hierna gaan we aan de slag, het aantal sessies  is afhankelijk van jouw persoonlijke behoeften en wensen.

Het is mogelijk dat er tijdens de sessies blijkt dat er een of meerdere thema's naar voren komen waar eerst aangewerkt moet worden voor er een volgende stap gemaakt kan worden. Denk aan bijvoorbeeld een belemmerende overtuiging. Arto Esti biedt de veiligheid en begeleiding om deze geheel uit te werken en een eigen plek te geven.

AFRONDING EN DOELEN BEREIKEN

Arto Esti helpt je ook bij het plan van aanpak, nadat je weet wat je wilt gaan doen. Zetten we samen de eerste stappen op weg naar jouw nieuwe droomcarrière! Neem contact op voor de mogelijkheden.

Elles 31
"Ik ben gestart met kunstzinnige therapie vanuit een loopbaan vraag. Ik had het niet meer naar mijn zin op mijn werk en was op zoek naar iets anders, maar ik wist niet wat of waar te beginnen. Ik wist dat ik een overstap wilde maken naar een andere baan, maar vond het moeilijk om hierin een keuze te maken en de stap te zetten. Ik wilde met behulp van kunstzinnige therapie uitzoeken welke baan er bij me past (zowel op de korte als de lange termijn). Ik hoopte via kunstzinnige therapie meer inzicht te krijgen in mezelf (waar liggen mijn talenten, wat vind ik leuk, welke baan past er bij mij) en mijn onderbewustzijn.  Dat is met hulp van Jasmijn zeker gelukt!
 
Met behulp van Jasmijn heb ik een mooi proces doorlopen, waarin ik voor mezelf weer tot de kern ben gekomen van wat ik belangrijk vind in een baan, waar ik voor sta en waar ik mijn energie in wil steken. Aan de hand van verschillende creatieve interventies heeft Jasmijn me geholpen dit bij mezelf uit te zoeken. Ik heb haar benadering als heel persoonlijk en betrokken ervaren. De zorgvuldigheid die ze hierbij heeft en de rust die ze uitstraalt voelde voor mij erg prettig, waardoor ik volledig open kon en durfde te zijn. Haar feedback heeft me veel inzicht gegeven. Ze heeft me meegenomen en begeleid om weer bij mijn kern waarden te komen waardoor het proces wat ik heb doorlopen uiteindelijk zoveel meer was dan het antwoord vinden op de loopbaan vraag waar ik voor kwam. Ik heb mezelf nog beter leren kennen en heb mezelf verder ontwikkeld, waar ik haar dankbaar voor ben. Naast dat de creatieve opdrachten erg leuk waren en veel inzicht hebben gegeven, maakt dat het proces wat ik heb doorlopen heel tastbaar is geworden.
 
Ik heb de overstap durven maken naar een andere werkplek en ben als persoon gegroeid en ontwikkeld. Een mooi en waardevol proces waar ik veel aan heb gehad en wat ik andere zeker aan raad".