Heb je last van stress, spanning of vermoeidheid? voel je je onzeker? Vind je het lastig om keuzes te maken? Ben je regelmatig overprikkeld? Ben je veel aan het piekeren? Wil je weer lekker in je vel zitten? Of wil je meer uit je leven halen dan je nu doet?

Met life style coaching ga je inzicht krijgen wat er nu eigenlijk bij je aan de hand is. Waardoor jezelf kunt gaan kiezen welke aanpassingen jij wil gaan maken in je leven. En leer je bijvoorbeeld je grenzen te gaan voelen waardoor je ze ook kan gaan aangeven. Je dromen realiseren en het leven gaan leven wat jij graag wilt.

TRAJECT OP MAAT

Elk traject is persoonlijk afgestemd op je hulpvraag. De frequetie en einddoelen bepalen we samen. Het gaat op jouw tempo en zoals jij het prettig vindt. Iedereen is anders en heeft zijn eigen veranderingsproces, het traject is dan ook helemaal aangepast aan jouw wensen. Zo weet je zeker dat je verder komt én het haalbaar is. Elk coaching traject bestaat bij Arto Esti uit drie onderdelen:

KENNISMAKING

Als eerste hebben we een gratis telefonische kennismaking gesprek waarin we kort bekijken of we beiden een goed gevoel hebben om een traject te gaan starten. Hierna beginnen we met een uitgebreide intake. We kijken naar jouw behoefte, waar je nu bent, waar je naar toe wil. We geven gezamenlijk vorm aan jouw doelstelling en bepalen samen het vervolgtraject.

BEHANDELING

Tijdens de gesprekken maak ik afwisselend gebruik van diverse coaching technieken: Voice Dialogue, EFT (Emotional freedom technique) ademhaling, meditatie en andere methoden zoals uit de mindfulness. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat ik je tijdens het gesprek begeleid om in te zoomen op wat er in je lichaam of onderbewustzijn gebeurd. Op deze manier lossen we niet alleen het probleem op, maar leer je ook waar dit vandaan komt en hoe je het kunt voorkomen. Het life coaching traject van Arto Esti begeleid je op een persoonlijke en resultaatgerichte manier bij het vinden van de antwoorden op jouw vraag. Ik help je bij het inzichtelijk maken van jouw doel; we ruimen de blokkades om jouw doel te verwezenlijken uit de weg en zo krijg je rust in hoofd en lichaam terug.

AFRONFDING

Jouw traject eindigt wanneer jij je doel hebt bereikt en/of antwoord hebt gevonden op jouw vraag. We reflecteren op jouw voortgang en kijken of er nog handvatten zijn die je mee kunt nemen voor de toekomst.

AANTAL GESPREKKEN

Een gemiddeld coaching traject bestaat uit rond de 8 behandelsessies, dit wordt na de intake met elkaar overlegd en ingepland. Zoals eerder aangegeven is ieder traject persoonlijk dus deze aantallen kunnen per persoon variëren. De frequentie van de gesprekken kun je ook zelf bepalen. Meeste mensen kiezen om van start te gaan met eerst een aantal sessies om de week, waarna de frequentie aangepast kan worden na behoefte.

Je kunt direct van start, aangezien er geen wachtlijsten zijn. Een vrijblijvend kennismakingsgesprek kan vaak al dezelfde week gepland worden.

ONLINE

De sessies zijn ook online mogelijk. Je krijgt voor aanvang van de sessie een link voor een Team meeting. Als je liever elkaar live ziet dan is kun je naar de locatie op de Borgerstraat komen.
Voor de tarieven klik hier.

Naast life coaching heeft Arto Esti zich ook in coaching bij hoog sensitieve personen (HSP) gespecialiseerd en (verbonden) adem coaching.

Adem coaching

Tijdens een adem sessie gebruiken we de verbonden ademhaling. Deze ademhalingstechniek laat je het leven weer volledig omarmen. Vaak ademen we zoals we leven. Is dat in angst of in overgave?

Lees verder

Neem vrijblijvend contact met mij op voor een telefonisch kennismakingsgesprek.

Greg Rane

Hier nog tekst plakken

Greg Rane

Hier nog tekst plakken

Greg Rane

Hier nog tekst plakken