Zou jij je meer vitaler willen voelen?
Je Yin Yoga ervaring willen verdiepen?
Meer over de meridianen willen weten?
Of aan je gezondheid (mind & body) willen werken
door middel van diepe ontspanning? 

Stap in de diepere laag van je eigen energie met de workshops Yin Yoga en Acupunctuur. In deze workshops wordt Yin Yoga gecombineerd met acupunctuur. Yin Yoga komt deels uit de Chinese geneeskunde, anders dan de meeste andere yoga vormen. Vandaar dat deze twee elkaar zo ontzettend mooi aanvullen.

Nog nooit acupunctuur gehad? No worries! De prikjes van de naaldjes doen geen pijn.
Van Jasmijn Schraven krijg je de Yin les, van acupuncturiste Petra Tjeertes leer je over de meridianen en geeft je de acupunctuur. Er is ruimte om aan jouw persoonlijke gezondheidsklacht te werken.

We starten de workshop met een uitleg over een specifiek meridiaan koppel dat we gaan behandelen. Iedere workshop heeft een ander thema, zo krijg je iedere keer meer inzichten. De oefeningen van de Yin Yoga die daarop volgen gaan dan ook veel meer voor je betekenen. De houdingen zijn aangepast aan het seizoen en gericht op vitaliteit.

Na ruim een uur Yoga ga je heerlijk ontspannen liggen en wordt de acupunctuur toegepast 2 tot 5 naaldjes. Deze is individueel en dus niet bij iedereen gelijk. De kleine naalden worden geplaatst aan de hand van een paar vragen, polsdiagnose en jouw eventuele gezondheidsklacht. Op deze manier werk je twee uur aan je gezondheid en kun je ervaren wat deze combinatie voor je kan betekenen. Voor de één is dat meer energie en voor de ander een sterkere weerstand. De diepe ontspanning gecombineerd met de acupunctuur werkt zeer intensief op verschillende lagen van je gezondheid, zowel energetisch als fysiek en mentaal. 

Als je aanvullend verzekerd bent, kun je deze investering in gezondheid bij je verzekering terug vragen!

1 losse workshop €40,-
Als je alle workshops volgt krijg je €20,- korting dus betaal je €35,- per workshop.

Meestal krijg je per sessie € 40,- terug uit de aanvullende verzekering.
(Bel je verzekering voor aanvang, dan weet je wat je terug krijgt!)

Het maximale aantal is 15 personen dus je krijgt altijd de persoonlijke aandacht die je verdiend.

Gegeven door

Acupunctuur door
Petra Tjeertes

Petra's missie en passie: Mensen met aandacht, kennis en ervaring helpen om van hun klachten af te komen. De mens in zijn of haar omgeving in balans brengen door het verkrijgen van inzichten over bewustzijn en gezondheid.
Samen werken aan een goede gezondheid!

  • Acupunctuur
  • Guasha en Cupping
  • Massage 
  • Acupressuur
  • Cosmetische acupunctuur
  • Kruiden Remedies

Yin Yoga door Jasmijn Schraven

Jasmijn's missie en passie: 

  • Yin Yoga
  • Kunstzinnige therapie
  • Reiki

Locatie

de Bewustzijn School

Lutmastraat 81
1073 GP Amsterdam
Info@debewustzijnschool.nl

Ervaring van een deelnemer:

" Ik heb een minder goede winter achter de rug. In de herfst ben ik aangereden met als gevolg een flinke hersenschudding. Ik heb daar nog steeds last van: duizeligheid, vermoeidheid en concentratieproblemen. Ik was erg moe de laatste weken en had me voorgenomen om meer rust te nemen en goed voor mezelf te zorgen.
Ik was dan ook blij verrast toen ik deze combinatie voorbij zag komen: yoga en acupunctuur. Ik geloof dat het een het ander versterkt en door ze na elkaar te doen je een groter/ dieper effect bereikt. De locatie was al een prettige verrassing: een sfeervol gebouw, lekker thee bij aankomst, alles goed verzorgd. Er was eerst een interessante inleiding door Petra over de meridianen en hun werking. Daarna volgde een heerlijke Yin Yoga les door Jasmijn. Ik had nog nooit Yin Yoga gedaan maar vond het rustige tempo erg prettig.  
Ik heb al veel acupunctuur gehad en ben zelf ook acupuncturist, maar heb zelden zo'n sterke qi-ervaring gehad. Heel bijzonder.
Ik voelde me een ander mens toen ik wegging. De dagen erna had ik enorm veel energie en ook echt zin om dingen
aan te pakken die ik al steeds uitstel. Echt een aanrader! " Marieke

Geef je op en doe mee aan 1 of meerdere workshops

Voor & achter naam
We hebben je geboorte burger service nummer nodig voor de verzekering. Het BSN staat op je paspoort, rijbewijs en ID-kaart.
Ook hebben we je geboorte datum nodig voor de verzekering
scroll naar benden