Reiki

Spanning is wie je denkt dat je moet zijn.

Ontspanning is wie je bent.

WAT IS REIKI?

Reiki is een vorm van energieoverdracht. De helende energie werkt zowel op lichamelijk, geestelijk, emotioneel en spiritueel niveau. Iedereen die zich er voor open stelt, kan het leren en ervaren. Er is dus niets zweverigs aan.

Reiki activeert het natuurlijke vermogen van het lichaam om zichzelf te genezen en in balans te brengen.
Het is in te zetten voor verschillende klachten en doeleinden. Bijvoorbeeld als ondersteuning van je eigen energie, bij een burn-out. Of bij verschillende pijn klachten. Maar het kan ook inzicht geven over waar de energie in jouw lichaam niet goed stroomt. Vaak komen de fysieke klachten overeen met de plekken waar de energie geblokkeerd is. Op deze plekken kan er intensief  Reiki gestuurd worden, zodat de energie meer in balans kan komen en de klachten kunnen verminderen. 

Reiki energie volgt zijn eigen weg en iedereen krijgt precies wat hij of zij nodig heeft. Wel kan ik vaak aangeven waar de fysieke klachten zitten. Ik weet dan niet wat er precies mis is, maar
ik voel wel als er ergens iets niet lekker stroomt. Vaak is dit totaal intuïtief en gaan mijn handen vanzelf waar het nodig is.
Als Reiki gever, fungeer ik als een doorgeef luik, ik geef dus geen eigen energie weg en pik ook niet die van jou op.

De behandeling bestaat uit een handoplegging van 75 minuten. Mijn handen hoeven niet perse je aan te raken om de Reiki te laten stromen. Persoonlijk voel ik zelf vaak beter aan wat er gebeurd, als ik mijn handen op een kleine afstand houd. Dus als je helemaal niet aangeraakt wilt worden kan dat ook. De meeste mensen ervaren tijdens een behandeling, een hele diepe ontspanning of vallen zelfs in slaap. 

DE BEHANDELING

Als je een behandeling krijgt, lig je met kleding aan op de massage tafel, eventueel onder een dekentje. Je mag je ogen dicht doen, maar ook open houden. Je hoort ontspannende muziek, zodat je helemaal tot rust kan komen. Soms zal ik naast je zitten en soms loop ik om je heen. Er is een vaste methodiek, maar vaak laat ik mij leiden door waar mijn handen naar toe willen. Vaak geef ik extra aandacht aan de chakra's, dit zijn energie punten in je lichaam, die veel kunnen zeggen over de meer emotionele blokkades.
Het is mogelijk dat ik je halverwege de behandeling vraag om op je buik te gaan liggen, zodat ik de achter kant van je lichaam ook kan bereiken. Je mag altijd iets zeggen of vragen tijdens de behandeling. Echter de meeste mensen zijn stil om zo beter de ontspanning te ervaren.

De behandeling duurt 75 minuten. Na afloop van de behandeling kunnen we ervaringen uitwisselen, of je kunt vragen stellen als je die hebt. Houd er rekening mee dat we ongeveer anderhalf uur bezig zijn. 

"Als je geen tijd hebt om te ontspannen, wordt het tijd om te ontspannen"

Mogelijkheden

Losse boost behandeling
Een keer proberen hoe Reiki werkt voor jou? Het kan al genoeg om je even dat steuntje in de rug te geven. Of je het inzicht te geven dat je nodig hebt.

Een sessie van van 75 minuten voor €75 euro incl. BTW

Twee boost behandelingen
Vaak heeft het energie en fysieke lichaam net even meer nodig om in balans te komen. Twee behandelingen met een korte tussen tijd is hier ideaal voor.

Twee sessies van 75 minuten voor €140,- incl. BTW

Vijf boost behandelingen
Stressvol leven? Gun jezelf een maandelijkse ontspanningsbehandeling, om weer in balans te komen. Of voor een pijn klacht te verlichten.

5 sessies van 75 minuten voor €269,- incl BTW. Korting: €25,-

Reiki vertaald zich als universele energie.

In het Japans betekend het; kracht van de zon.

Klachten

- Pijn klachten
- Moeheid, weinig energie
- Burn-out
- Hoofdpijn
- Slechte doorbloeding
- Lusteloosheid
- Depressieve gevoelens

 

Reiki helpt je

- energetisch weer in balans te komen
- blokkades op te lossen
- emotioneel weer in evenwicht te brengen
- pijn klachten te verminderen
- je verminderde energie om hoog te brengen en  je vitaal te voelen
- weer makkelijker in slaap te komen

 

Er zijn nog veel meer klachten, waar Reiki je bij kan helpen. Twijfel je of Reiki iets voor je is?
Stuur mij een bericht en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op, zodat we het kunnen bespreken.

Vul het formulier in en boek je behandeling.

Voor & achter naam
Dit hoeft niet uitgebreid, mag ook persoonlijk als we elkaar spreken.
Geef je voorkeur momenten op, dan kijk ik wanneer ik ze in kan plannen.
Handig is als ik je kan bellen voor een afspraak.